Anne van den Beuken is geboren te Sint Hubert/Mill op 28 februari 1993. Al van kleins af aan houdt zij heel erg van verkleden, het maken van toneelstukjes en het bedenken van dansjes en liedjes.

In juli 2017 is Anne afgestudeerd aan Fontys Hoge School voor de Kunsten richting Musicaltheater in Tilburg. Hierin speelde ze in o.a. Midzomernachtdromen en haar zelfgeschreven eigen werk “Annie!”

Haar stage heeft Anne gelopen in de Sprookjesmusical De Gelaarsde Kat in het Efteling theater. 

In het theaterseizoen van 2018/2019 was Anne te zien in de Sprookjessprokkelaar van Efteling Theaterproducties. Hierin was ze te zien als ensemble.  Vanaf januari 2019 heeft Anne het stokje overgenomen van Marleen de Vries in de rol van Titania en Kaat. 

Anne is naast zangeres en actrice ook inzetbaar als model of presentatrice. Zo heeft ze onder andere opdrachten gedaan voor Uitgeverij Malmberg en Stichting Lezen en Schrijven.

Naast het uitvoerend bezig zijn wil Anne graag haar passie overbrengen op anderen. Ze verzorgt theatrale workshops en organiseert kinderfeestjes. Ook creëert en speelt zij in voorstellingen.
De voorstellingen en workshops vinden onder andere plaats op basisscholen en bibliotheken.


Anne van den Beuken